Referenciamondatok

„Szemléltető eszközök alkalmazásával, egyszerűségre törekvéssel, ugyanakkor hatékonyan, saját tapasztalataid alapján zajlott a csoportfoglalkozás. Megragadtad a lényeget. Egyéni stílusoddal, jó humoroddal aktivizáltad csapatunkat.
Hasznos és könnyen alkalmazható módszereket tanítottál, olyan helyzetekre, amelyek sokszor kihívást jelentenek számunkra.
Számomra az általad tartott tréning sikerként könyvelhető el!”
(Huszti Anett)
résztvevő

 

„Számomra nagyon tanulmányos, hasznos és érdekes volt az előadás. Nem volt unalmas, színes volt, és ami a legjobban tetszett, hogy játékos, poénos feladatokon keresztül jöttek felszínre az Opus Team Kft szervezeti, működési problémái.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, és a továbbiakban is kérjük a segítségedet a társaságunknál az elégedettségi mutatók szinten tartására.”
(Szőke Barbara)
cégvezető

 

„Soha senkinél nem sikerült másfél órát végigülnöm. Ez veled többször is sikerült. A vetélytársaim elől legszívesebben elzárnálak. A barátaimnak ajánlani foglak.”
(Joó Szabolcs )
cégvezető

 


 

 

 

„Nagyon jól éreztem magam a tréningen! Számomra nem voltak kínos szituációk, kellemetlen
helyzetek. Érezhetően jobb a hangulat az irodában.”
(Lányi Anett)
résztvevő


„Élményekkel és tapasztalatokkal gazdagabban tértünk vissza a tréningről. A tréning kellemes csalódás volt számomra, családias hangulatban telt, interaktív volt, és mégsem a megszokott "dülöngélős-csapatépítős" feladatokkal érted el ezt.”
(Orosz - Csonki Petra)
résztvevő

 


Egy szerencsés meghívásnak köszönhetően vettem részt Bói József coach bemutatkozó előadásán, melyet tevékenységéről, munkájáról tartott, egy kisebb csoporton belül.
A személyisége magával ragadó, közvetlen és nyitott melyhez őszinte emberszeretet, nagyfokú segíteni akarás társul. Meggyőződhettem széleskörű élettapasztalatáról és emberismeretéről, így számomra egy hiteles képet mutatott arról, hogy a saját eszközeivel, hogyan tud segíteni a hozzá forduló emberek számára.
Döntsd el mit szeretnél elérni az életedben és ő közösen veled, felépít erre egy utat! Segítséget nyújt abban, hogy megtaláld az életedben egy adott problémára a megoldást, küldetésedet teljesítsd, rávezet arra, hogy milyen úton érheted el célodat. Minden motivációra igényt érző, fejlődni kívánó embernek ajánlom módszerét.

(Korcsog Nóra)

résztvevő

 

„Józsi nagy tudású, érdeklődő és nyitott személyiség, kapcsolatteremtő készsége kiemelkedő.
Coachként biztató és motiváló, lelkes és lelkesítő, teljes figyelmével és tudásával (amelyet folyamatosan bővít) a helyzet megoldására és ügyfelére koncentrál. A csoportot jól
vezeti, figyelemfelkeltő, határozott, az érzelmi befolyásolás erejével is képes élni.”
(Dr. Grajczár Zsóka)
coach oktató